Liefde voor Griekenland en de dag na de scheiding van Nikolas

Na 14 jaar huwelijk besloten Nikolas en Tatiana Platnik hun eigen weg te gaan. Omdat niets hun scheiding voorspelde, viel de aankondiging van hun scheiding in als een bom.

De zoon van Constantijn, de laatste koning van Griekenland, Nicholas en Tatiana Platnik trouwden in 2010 in Spetses.

In het huwelijk is het “Mamma Mia, maar dan met aristocraten”, bijgewoond door royalty's van over de hele wereld, waaronder Nederland, Denemarken, Zweden en Spanje.

Maar de 'nuchtere' Tatiana Blatnik, zoals ze in een rapport van de Daily Mail werd genoemd, leek al op gespannen voet te staan ​​met de pracht en praal van de voormalige Griekse koninklijke familie. Ze vroeg edelen en prinsen daar om hun officiële gewaden te vervangen door kaftans. Sandalen…

Na de schitterende bruiloft gaf Tatiana Platnik toe:

“Ik voel me geen prinses. Ik heb niet het gevoel dat ik getrouwd ben met een prins, met een titel. Eigenlijk is hij wel mijn prins, maar meer niet.

Volgens de Daily Mail isOndanks hun langdurige relatie, die voor anderen misschien raar lijkt, kan het stel vanaf het begin grote meningsverschillen hebben gehad.».

De Britse publicatie merkt op dat Nicholas typisch met heel zijn hart van Griekenland houdt, maar dat het moeilijk is om zich aan zijn vrouw aan te passen toen ze in 2013 definitief naar ons land verhuisden.

Tatiana Platnik heeft het koninklijke leven van de voormalige koninklijke familie Kleiksburg geaccepteerd, maar zou zich nooit helemaal thuis hebben gevoeld in Griekenland. Ze voelde zich prettiger in een spijkerbroek en sneakers dan in een prinselijke tiara.

READ  Hij ontdekt een nucleaire schuilplaats in het huis van zijn grootmoeder, compleet met verborgen deuren, bedden en gasmaskers.

Haar relatie met Griekenland en haar huwelijk met Nicholas

Over de ontmoeting en verliefdheid op Nikolas zei Tatiana Platnik in een eerder interview:

“Het is een lang verhaal…niet voor een interview, maar misschien voor een roman! Maar om een ​​lang verhaal kort te maken: we ontmoetten elkaar in het dorp waar ik ben opgegroeid in Zwitserland. Hij was een vriend van mijn broers, maar ook van mijn moeder. We hadden een lange liefdesrelatie. Hij was heel romantisch, stuurde me bloemen, belde me… Het duurde bijna twee jaar, totdat ik op een dag het opgaf en nooit meer achterom keek.'

“Ik geniet van de simpele dingen in Griekenland, zoals naar de supermarkt gaan, omdat ik van koken hou. Het kostte me veel tijd om te wennen aan late diners in Griekenland, maar nu ben ik aan de meeste dingen gewend. Ik kook, maak schoon, schil wortels en aardappelen, de hond uitlaten, wandelingen in de natuur maken, kapotte leidingen repareren… net als iedereen! Als ik dacht dat ik mooi was, op mijn gemak, een prinses en dat alles perfect was, zou ik hier niet over dit alles zitten praten”, zei ze.

“Ik wil de wereld laten zien dat het oké is om niet perfect te zijn. De eerste keer dat ik Griekenland zag, was door de ogen van mijn man. Ik was jaloers op Griekenland omdat Nikolas zoveel van haar hield dat ze net het ‘andere’ meisje in huis was.. Toen ik nu verhuisde, ging ik weg en creëerde mijn eigen Grieks.

READ  Oorlogskreten overal: verwelkom 2024 met 200 oorlogsfronten

Ik hou van Zakorochoria, Pilion, bergen, binnenlandse routes, Kreta. Ik vind het leuk om anderen te verrassen, maar ik hou er niet van om verrast te worden. “Zelfs na twaalf jaar huwelijk is wat mij verbaast aan mijn man zijn geduld en vriendelijkheid”, voegde Tatjana Platnik eraan toe.

Hoewel het echtpaar geen kinderen had, merkte ze op:

“Tante zijn is de grootste zegen van mijn leven geweest. Mijn neef en nichtje brengen zoveel vreugde en geluk voor iedereen in onze familie. Ondanks hun leeftijd en omdat ze een van de beste leraren zijn, leren ze me voortdurend nieuwe dingen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *