Nieuwe zachte foto met mama

Hij deelde een lieve foto met zijn moeder Eleni Rado met zijn onlinevrienden. De actrice poseerde glimlachend naast haar zieke moeder. Eleni Radou is hier open over geweest en heeft zelfs onthuld dat haar moeder naar een zorginstelling is overgebracht.

“Ik heb haar naar een zorginstelling overgebracht omdat ik haar zes jaar thuis had gehouden, maar nu was de situatie zo ernstig dat ik voelde dat dit moest gebeuren. Toch was er een andere kant van het schuldgevoel dat ik haar nooit wilde verlaten. Ik begon aan mijn geestelijke gezondheid te twijfelen, omdat ik nergens het gevoel had dat ik deed wat ik moest doen”, had de actrice in een interview gezegd.

Laten we niet vergeten dat Eleni Rado ook sprak over het zoeken naar hulp bij een psychiater: “Als onze 'depressie' het gevolg is van verlies, is het geen depressie. Het is pijn. Laten we het niet verwarren. Ik ga nu naar een psychiater voor hulp' Ik verlies langzaamaan ook mijn moeder, en ik heb het gevoel dat ik gek word. Welke psychiater zei tegen mij: Je wilt geen drugs. Je gaat jezelf toch pijn doen.

Omdat ze dementie heeft en niet zelf beslissingen kan nemen, voelde ik me meer verantwoordelijk voor mijn beslissingen en hoe we met haar ziekte gingen omgaan. Van medische tot praktische zaken. Op de een of andere manier had ik het gevoel dat mijn oordeel vertroebeld was, misschien heb ik iets niet goed gedaan, misschien had ik haar een uur eerder 'weggestuurd' als ik niet de juiste beslissing had genomen.

READ  EXCLUSIEF: Beroemde DJ gearresteerd wegens drugs

Lees verder:

Eleni Radou: 'Ik ben een slechterik, de bruidegom zal niet goed met me zijn'

Vassilis Bisbigis: Despina had plezier met Maria Pagotimo en Eleni Rado in de auto

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *