Dapper 1-2: Peristeriodes verpest Bacchetta's debuut met een reverse en neemt zo de leiding in de kwalificatie.

Atromidos en Panagiotis Sindondas waren de hoofdrolspelers voor Leoforo, waarbij het debuut van Tassos Pagaseta Panathinaikos naar een 2-1 overwinning op Peristeri leidde om zich te kwalificeren voor de halve finales van de Petson Greek Cup.

Het debuut van Dazos Pagaseta in het shirt van Panathinaikos was een wending die niet succesvol was omdat zijn goede vriend Panagiotis Sidontas en Atromidos daar een andere mening over hadden.

De Groenen speelden goed en slaagden erin om met Aiter de leiding te nemen, terwijl Peristeri reageerde door twee doelpunten te scoren om met 2-1 te winnen en de leiding te nemen in de kwalificatie voorafgaand aan de terugwedstrijd van woensdag (31/1) in Peristeri.

Andrzejski bracht zijn ploeg op gelijke hoogte met een doelpunt dat werd geteld na toepassing van de VAR toen de overstuur kwam met Zupitana.

Met een hoekschop voor Panathinaikos deden de bezoekers het goed op de counter en profiteerden ze van de langzaam terugkerende Groenen om er 2-1 van te maken.

Panathinaikos deed vervolgens zijn uiterste best om de gelijkmaker te scoren, maar slaagde daar niet in, noch door de kansen die het creëerde, noch door de gewonnen penalty in blessuretijd toen Ioannidis uitvoerde en Sintotas de bal verdubbelde om de stand op 2-1 te houden. Zijn team.

Debuteerde voor “Baga” en Dragovski, Ugo

Fatih Terim voerde zeven wijzigingen door in de opstelling van Panathinaikos voor de wedstrijd met Asterius, en na slechts één training overhandigde hij het startshirt aan zowel Tasso Bagacetta als Vitor Ugo en Dragovski.

Onder de doelpaal speelde Dragovski rechts met Kosira en links met Mladenovic Akaidin en Ugo Stopper. In de eerste 45 minuten zag deze 4-4-2 Arau in het centrum spelen met Mancini – Juricic op de rechter- en linkerflank – Bagacetta met Vilena naast hem.

READ  Tedoglou: "Ik heb twee keer 8,65 meter gelopen, verdomme, dat doen ze niet" (vid)

Sasha Ilic voerde zeven wijzigingen door in de basiself van Atromidos na de zware nederlaag tegen AEK een paar avonden geleden in het Peristeri Stadion. Zoals Atromidos liet zien, had hij eerder een bekerwedstrijd in gedachten dan een competitiewedstrijd.

Bagacetus dwarsbalk, Aiter's kolonel

Tasos Bakasetas maakte zijn aanwezigheid voelbaar in slechts 10' Straal van Cintotas.

In de volgende minuut opende Panathinaikos de score toen “Baka” een zet van Juricic zag en de Serviër de strafschop hoog omdraaide. -0 groen.

Trefoil had er twee doelpunten van kunnen maken in de 19e toen Hugo Aitor uitschakelde met een uitstekende lange bal langs de Atromidos-doelman, maar Acevedo counterde en de bal ging uit voor een hoekschop.

Hij veranderde het spel en Atromidos maakte het verschil

Atromidos, die in de eerste helft van de wedstrijd geen voet in het Panathinaikos-gebied had gezet, dreigde in de 25e minuut voor het eerst. Zubitana vond Erlingmark met een verticale pass die Dragowski vroeg wegwerkte, maar Andrzejski pakte de rebound en kopte in het net. Het doelpunt werd aanvankelijk afgekeurd wegens buitenspel toen de VAR de fase regeerde, en het doelpunt telde uiteindelijk en Atromitos kwam op 1-1.

De bezoekers hadden in de 32e minuut op voorsprong kunnen komen toen Hugo er niet in slaagde de bal weg te werken, die werd gelegd op Zupitana, die een schot nam, maar Dragovski redde briljant om de bal weg te werken.

Door de aanval van Panathinaikos in dezelfde minuut bevond Mancini zich in het kleine gebied na een diagonale pass van Aitor, maar miste hij feitelijk in een leeg net.

READ  Barnita: 5 mensen werden gearresteerd in geval van een aanval op vrijwilligers

Een hoekschop van Trefoil keerde in de 42e minuut het tij. De verdediging van Atromidos werd getrapt en Andrzejski schoot erin en bezorgde hem het perfecte moment Jupitana was de laatste ontvanger, Roma met de bezoekers die vanuit het gebied overstaken en de bal in het net stuurden.

Panathinaikos zette in de tweede helft een goede morgen voort

Aan het begin van de tweede helft kreeg Panathinaikos de bal voor de voeten en begon het doel van Sintotas aan te vallen. Het eerste goede moment kwam in de 54e minuut toen Arau Villena vond, maar het schot van de Nederlander was machteloos. De kopbal van Akaitin ging vier minuten later naast, en het eerste grote moment van de tweede helft kwam in de 61e minuut toen Aiter miste.

Bagassedes ontving de bal in het midden, zag de Spaanse buitenspeler aan de linkerkant van het gebied, passeerde de bal naar hem toe en schoot naast het doel van Aitor Sindota.

In de tweede helft dreigde Atromidos in de 67e minuut voor het eerst met een schot van Valencia van binnen het gebied, maar zijn schot ging naast het doel.

Panathinaikos had in de 69e minuut op gelijke hoogte kunnen komen met een voorzet van Mladenovic en een kopbal van een ongemarkeerde Djuricic, maar had niet de kracht om Sintotas te verslaan. Terim gooide ook Ioannidis in de wedstrijd en de Griekse spits stuurde in de 75e minuut een schitterende bal naar Bernard, die hem uitkoos voor een vier-tegen-vier, maar de Braziliaan legde de bal over de doelman van Atromidos.

READ  Staking: Wie is erbij betrokken - Hoe gaat het vervoermiddel zich verplaatsen?

De Groenen hadden opnieuw een goed moment in de 79e minuut toen Aitor een voorzet sloeg en de bal net naast ging.

Sintotas redt de penalty van Ioannidis

In de 85e buitenspel gaf Acevedo een elleboogstoot aan Ioannidis en de scheidsrechter zag de stap niet. De VAR riep hem terug om de grid te bekijken en liet hem de witte kogel zien. Ioannidis kreeg een strafschop à la Panenka tegen, maar Sindondas raakte de bal aan en die belandde op de paal, terwijl de aanvaller van Panathinaikos de rebound zelf oppikte en de bal opnieuw stopte, dit keer op de lat.

Panathinayak: Dragovski, Kotsiras (61' Viannidis), Agaidin, Ugo, Mladenovic, Arau (71' Perez), Vleina (61' Bernard), Djuricic, Mancini (87' Zega), Aiter, Bagacetas (71' Ioannidis).

Onbevreesd: Sintotas, Athanasiou, Acevedo, Imrekov (65' De Bock), Tsagmakis, Vragas (65' Valencia), Ender, Robey (76' Pomonis), Jupitana (65' Guen), Erlingmark, Andielski (90+4' Verkos).