Tedoglou: “Ik heb twee keer 8,65 meter gelopen, verdomme, dat doen ze niet” (vid)

Een andere gouden bladzijde uit zijn roemruchte carrière werd geschreven door Miltos Tedoklou, die de gouden medaille won op de Europese kampioenschappen atletiek in Rome.

Tedoglou scoorde tweemaal 8,65, waarbij hij het Pan-Helleense record (8,66) met één centimeter miste, terwijl hij ook een persoonlijk record en ’s werelds beste prestatie van het jaar neerzette.

In zijn verklaringen na de wedstrijd stond hij erop dat hij een poging deed voor het Pan-Helleense team, waarbij hij duidelijk maakte dat dit niet zou gebeuren, terwijl hij aangaf blij te zijn met de vooruitgang die hij vandaag boekte.

Miltos Tedoklou rapporteert:

“Respect. Het spijt me, ik ben stom, ik ben moe. Het was een goede wedstrijd. Ik probeerde het Pan-Helleense record te vestigen, ik heb twee keer 8,65 meter gelopen, en verdomd, dat gaat niet gebeuren!”

Het hielp met het weer hier en de landingsbaan was in goede staat. Met deze ondergrond ben ik beter in ruige omstandigheden. Dit is een prachtige tartan. Ik heb zeker een goed gevecht gehad en mijn tegenstanders ook. Italiaanse Furlani is verschrikkelijk.

Grappig genoeg is het een geweldige finale. Hier in de finale zijn we allemaal “beesten”, de Tsjech 8 meter, de Portugees is goed, zei ik sinds de halve finale. 12 was geweldig, geweldig.

8.86 is ver weg, maar ik ben iets dichterbij gekomen. Als je 8,80 wilt doen, ga dan voor 8,90. Ik moet 9 meter gaan om het te halen. Vandaag voel ik mij beter en daar ben ik blij om.

Ik heb er meer van genoten dan van alle games en natuurlijk van de prestaties. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb!

READ  iEidiseis.gr | Nieuws uit Griekenland en de rest van de wereld

Het grootste doel van allemaal zijn de Olympische Spelen en ik hoop op een geweldige race, want het wordt fantastisch en ik weet dat ik goed zal zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *