Sissy Cristido: “Ik leef een beetje een dubbelleven”

Er werd een zeldzaam interview toegestaan Sissy Cristido De nieuwe online show van Maria Solomou op Youtube. De bekende presentatrice vertelde over haar acteerstudies en hoe zij zich aanpaste aan haar nieuwe dagelijkse leven als presentatrice na haar scheiding met twee kinderen.

“Nu ik 44 ben, heb ik minder onzekerheden dan toen ik 25 was. Het gaat goed met me. Ik had veel onzekerheden. Toen ik 25 was, had ik veel zorgen, nu niet meer. Ik was nieuwsgierig naar het accepteren van anderen als ze me leuk vonden, of ze van me hielden. Het enige waar ik nu om geef is of ik je leuk vind. Het verbaast me niet dat ik je nog meer doe, het maakt me niet uit. Het gaat niet om het beeld, het zit in jou, hoe jij je voelt. Ik bekeek alles in een vergrootglas en ik had vreselijke onzekerheden. Nu heb ik medelijden met dit meisje, het is een schande”, zei Sissy Cristido aan het begin.

'Ik leid een beetje een dubbelleven… wat gescheiden moeders leven. Toen ik geen kinderen had, had ik ineens een vrije tijd die ik voorheen niet had. Omdat ik altijd kinderen heb gehad. Nu zijn er twee en een halve dag per week zonder kinderen. Ineens was daar een veld… Ik vond het eerst lastig, deze stilte. Toen minder, nu… niet onderhandelbaar. Ik heb in het gewone leven een klein beest gecreëerd dat heel belangrijk voor me is. Mensen zouden dat ook in hun huwelijk moeten doen”, onthulde de presentatrice over haar nieuwe dagelijkse leven.

READ  Eurovisie 2024 - Exclusief op ERT voorafgaand aan de grote finale Satti: Het zal de rest van mijn leven duren om te verwerken wat ik heb meegemaakt.

“Ik heb een aan/uit-schakelaar. Als ik het gevoel heb dat je niet bent wat ik dacht of berekende, kan het verhaal van vriendschap, partnerschap en romantiek in één dag worden voltooid. Het duurt vijf minuten. Het is niet hard of defensief, het is gewoon dat je dat niet bent. Het ruikt naar het oppakken van tamarinde… oh nee, excuseer mij? Ik bedoel, het is een fractie van een seconde voordat je beseft dat het geen pasta is, maar s…a'', zei Sissy Cristido.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *