Nicole Eggert: Baywatch-actrice onthult dat kanker zich heeft verspreid naar haar lymfeklieren

“Baywatch”-actrice Nicole Eggert onthulde dat bij haar ook kanker in haar lymfeklieren werd vastgesteld terwijl ze vocht tegen een “uiterst zeldzame” vorm van borstkanker.

De 52-jarige actrice, die voor het eerst onthulde dat ze in december 2023 de diagnose borstkanker kreeg, vertelde INSIDE EDITION dat artsen de kanker elders hadden gevonden en een behandeling ondergingen.

Eggert zei dat ze zichzelf strafte omdat ze haar borsten niet regelmatig controleerde, en dat het borstimplantaatweefsel dat ze op 19-jarige leeftijd kreeg het moeilijk maakte om eventuele afwijkingen in haar borsten op te sporen.

Nadat ze sinds oktober ongeveer 25 pond was aangekomen en pijn in haar linkerborst had, onderging ze een mammografie en drie biopsieën, wat resulteerde in de diagnose van secundaire borstkanker, zei de ster.

Ze zei: “Toen ik dat besefte, stopte mijn hart en dacht ik: ‘Oh mijn God’. Niemand kon me accepteren, dus ging ik naar elk borstzorgcentrum. Het is eng omdat je weet dat hij elke minuut van de dag groeit . weten.”

Een maand later bevestigde een mammografie eindelijk haar angsten: ze had secundaire borstkanker. Hij zei in het bijzonder: “Mijn hart stopte, ik verloor mijn gehoor, alles zakte erin. Het heet invasief capillair carcinoom. Het is zeer zeldzaam”.

“Zelfexamens, zeg ik je, ik heb mezelf in elkaar geslagen. Dat had ik moeten doen”, voegde ze eraan toe. Ze zei echter dat het weefsel van de borstimplantaten het haar moeilijk maakte om zelfexamens te doen: “Als ik Ik had ze niet en mijn kleine, ik weet zeker dat als ik natuurlijke borsten had gehad, ik het eerder zou hebben gerealiseerd. ' en noemde implantaten een 'grote fout'.

READ  Trikala: Inbraak in het vakantiehuis van Christos Gialia - ze namen een laptop mee, er werden wapens gevonden

chirurgie

Eggert onthulde dat zijn volgende stappen een operatie zouden zijn om de kanker te verwijderen, gevolgd door chemotherapie en bestraling. De ster voegde eraan toe dat het momenteel onduidelijk is of de kanker zich heeft verspreid.

Wat de bult betreft, legde ze uit: “Ik kan het zeker voelen. Het is er. Het moet verwijderd worden. De vraag is dus: moet ik het vóór de operatie behandelen of moet ik het behandelen nadat ze de operatie hebben gedaan?

De actrice sprak openhartig over de moeilijkheid van wachten: “Ik raakte in paniek en dacht: 'Haal het van me af.'” Hij voegde eraan toe: “Je zit daar, hij zit in jou, denk je, elke seconde gaat voorbij, hij zit in mij. Het groeit en je wilt het eruit halen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *