Ik: “Ik denk dat we bij de laatste vier komen, er was interesse van Olympiakos, Partizan, Armani” (vid)

Kendrick Nunn was gastheer op Cosmot TV en sprak over Panathinaikos en zijn doelstellingen, maar ook over de lopende projecten.

De Kendrick Nun maakt er deel van uit Panathinaikou Al een tijdje. En hij liet vanaf het eerste moment zien dat hij de oplossing was voor de problemen die de “groenen” aan het begin van het seizoen hadden.

De Amerikaanse bewaker was gastheer van de show “Big n' Roll” en vertelde over zijn ervaringen in Griekenland, waarbij hij erop aandrong dat hij Panathinaikos kon bereiken. Laatste vier haar Euro League, Hij legde uit dat hij voorstellen had gekregen van Olympiakos, Armani en Partizan. Tegelijkertijd noemde hij de derby met Olympiakos (22/1, 20:15), waarin hij uitlegde dat ze willen laten zien dat ze de beste ploeg zijn.

‘Om te laten zien dat wij de beste ploeg zijn’

“Ik bid genoeg! Ik ben een man die elke dag bidt, voor zijn leven. Ik ben een christen, dus ik bid om hem te bedanken voor de positie waarin hij mij heeft gebracht en die mij in mijn leven heeft geholpen.

Uiteraard wens ik mijn team ook succes. Ik wist dat er een grote wedstrijd zou komen met Olympiakos. Wij willen laten zien waarom wij het beste team zijn. Ik geloof in mijn team en mijn teamgenoten. Ik hoop dat we winnen”, zei hij in het begin Ik ben.

Ga verder: “Ja, tot op zekere hoogte heeft Chicago me sterk gemaakt. Mijn vastberadenheid en geloof in God hielden me op de been. Ik denk dat we vanaf dat moment een voordeel hadden. Ik denk dat Chicago een van de beste plekken ter wereld is.

READ  De dood van het kind is het gevolg van wiegendood of pathologische oorzaken

Het kostte me een tijdje om me aan te passen, maar ik denk dat het goed met me gaat in de twee maanden dat ik hier ben. Ik kan goed omgaan met de speelstijl en de lichamelijkheid die er is Euroleague, maar ook in de Griekse Liga. De basketbalsituatie is goed. Er is veel concurrentie. Ik probeer te laten zien dat ik dominant ben en waarom ik een van de beste spelers in de competitie ben.

De grootste verrassing voor mij is de lichaamsbouw tijdens trainingen en wedstrijden. We spelen elke week één of twee wedstrijden in de Euroleague en één wedstrijd in de competitie. Dat niveau van contact in veeleisende trainingen en wedstrijden. Je moet elke dag presteren. Alleen de sterksten overleven. Dit is geen gemakkelijke gebeurtenis. Zoals ik al zei, de concurrentie is groot. Ik vind het heerlijk om er deel van uit te maken, en ik heb het omarmd.”

“Laatste vier en verder”

Wat betreft waar Panathinaikos dit jaar zal eindigen; “Ik geloof dat we dit punt (SP: Final Four) en meer zullen bereiken. Ik heb vertrouwen in het team en de jongens in de kleedkamer. We zijn hier allemaal nieuw, we spelen allemaal samen voor het eerste jaar “Vrije schoten vinden, goed verdedigen. En teamoverwinningen behalen is iets wat we allemaal willen, en dat is een goede eigenschap.”

Hij zei over Ergin Ataman: “Coach Ataman praatte niet veel toen ik hier kwam. Ik bevond me niet in een competitieve positie omdat ik me niet had voorbereid. Hij speelde in elke fase van de training voor mij en het was erg intens.

READ  Totale zonsverduistering van maandag - Waar te zien - Newsbomb - Nieuws

Ik bedoel niet dat het op een slechte manier ernstig was. Dat was de rol die ik wilde spelen en het werkte zeker voor mij.”

Ten slotte noemde hij de andere teams die om zijn handtekening hebben gevraagd: “Er was interesse van hem Olympiakos, Partizan en Armani. Ik weet nooit waar ik terecht zal komen. Maar mijn managers en omgeving hielpen me de opties af te wegen. Coach en speelstijl zijn voor mij zeker belangrijke elementen. Zoals ik al zei, dit is een nieuw team. Vorig seizoen waren er maar 2-3 spelers en ik wilde graag bij een nieuw team komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *