Hadad Miah – Zakari 2-0: Niets gaat goed voor de Griek en hij wordt van het veld gestuurd

Maria Zaccari crashte tijdens het Spaanse toernooi in de achtste finales van de Madrid Open en verloor met 6-4, 6-4 van Beatriz Haddad Maia.

Maria Zakari leed een 6-4, 6-4 nederlaag tegen Beatriz Haddad Maia na verschillende ongedwongen fouten en verschillende ups en downs tijdens de wedstrijd, waardoor ze werd uitgeschakeld in het toernooi in Madrid.

Dubbele pauzes en ongedwongen fouten kosten Sakari duur

Ondanks haar solide start van de wedstrijd kreeg Maria Zakari al snel pauze van Hadad Mia en jaagde ze op een voorsprong van twee wedstrijden (3-1). De Braziliaanse atleet was echter het dichtst bij een tweede break, omdat de Griek moeite had om zijn opslag vast te houden voor 3-2.

Wat hij in de vijfde game niet wist te overwinnen, slaagde Hadad Mia er twee games later in om er een tweede break van te maken: 5-2. De Braziliaan sloot de set af, maar Zachary wist met een briljante reactie de break terug te pakken en verloor daarna een game van de Braziliaan (5-4).

Hadad Mia bevond zich voor de tweede keer met de ballen in haar handen om de set af te sluiten, waarbij ze twee breakpoints van Zakari tegenkwam. De Braziliaan hield zijn opslag echter perfect vast en kwam na een verloren setpunt op een 6-4 voorsprong.

Tweede set… déjà vu

De tweede etappe was als de eerste voor Maria Zakari. Griekenland kwam op voorsprong, maar Haddad Mia kwam weer op voorsprong en wisselde van kant (2-1). De Braziliaan leidde met 3-1.

In de 7e game maakte de tegenstander van Maria Zachary een tweede break in de set om de wedstrijd af te sluiten en zich te kwalificeren (5-2). Griekenland pakte net als in de eerste set de break van Brazilië terug en werd teruggebracht tot binnen een adem (5-4). De set werd beslist in de 10e game, waarin Haddad als beste uit de bus kwam achter de opslag van Mia en de stand op 6-4 bracht.

READ  Duitsland: Reacties op Demirel's Grijze Wolven-badge

In de kwartfinales van de Madrid Open neemt Haddad Mia het op tegen de winnaar van het toernooi, Svyontek – Sorips Tormo.