'Green' is als staal en op 'Melina Mercouri' maken ze de epische overstuur af.

Panathinaikos rondde de “groene” tegenaanval in stijl af door met 3-2 sets te winnen van Olympiakos in de tiebreak, waardoor de reeks op 2-0 kwam en voor het derde jaar op rij tot kampioen van de Women's Volleyball League werd gekroond. Een rij.

Panathinaikos bewees op de meest ongebruikelijke manier de vechtlust en het metaal van de kampioen. De “Groenen” zorgden voor ups en downs in nog een wedstrijd (2-1 uit 2-3 sets), vierden hun derde opeenvolgende overwinning in een week tegen Olympiakos en klommen naar de top van de Women's Volleyball League.

Met Cuban Kenya Karkades als hoofdrolspeler en geen van zijn spelers achtergebleven, voltooide Trifili de epische sweep, drie-turf en liet niet toe dat de “Rood en Wit” dubbelspel de scepters wonnen.

Concurrentie

De twee teams stonden 3-3 gelijk toen O Panathinayaka's Nisedich (4-8) kwam op een 5-0 run en nam een ​​8-3 voorsprong.

Ondanks twee punten op rij van Militsa Koumboura (8-11) behielden de “Groenen” het verschil, daarna verhoogden ze (12-17), voordat Mleinkova het terugbracht naar 18-15 en de slechte uitvoering van Karkathes uit de achterzone bracht . Eerste set op punt (17-18).

Na een lange tijd vooral 3-3, oh Olympische Spelen Mleinkova wist de wedstrijd gelijk te trekken (20-20). Met Trefoil gescheiden door twee punten (22-24), waar het leek alsof alles voorbij was, stuurden een lay-up van de Italiaanse “rood-witte” passer Carraro en een fout van Karkades de set naar 26 punten.

Daar bezorgden Kouvani en Atkinson en Hatziefstratiadou's dubbele blok Panathinaikos de set, wat al vroeg de stemming van de spelers van Dragon Nesic liet zien.

READ  In ND maken ze hun cross-over voor het homohuwelijk

De belangrijkste punten van de eerste set waren fouten (7 Olympiakos versus 3 Panathinaikos) en aanvalspunten (15 voor Preus versus 20 voor Trefoil).

Een slechte finish in de eerste set kon de stemming van de mannen van Lorenzo Micelli niet temperen, die een vierpunts mini-run maakten en aan het begin van de cruciale tweede set met 5-1 voor stonden.

De Panathinayaka's Met één punt achterstand (5-4) herstelde Militsa Kompura zich en bezorgde Olympiakos een voorsprong van twee punten op 6-4.

De eerste aas van de wedstrijd kwam van Karkathes, waardoor de wedstrijd op 8-8 kwam en Panathinaikos voor het eerst op voorsprong kwam met 9-8.

De Olympische Spelen Nog een 3-0 run leidde tot 11-9, waarbij de Groenen vroeg met 12-12 gelijk stonden en twee punten voorsprong hadden (12-14, 15-17, 17-19).

De foutieve service van Kargathes en de vreselijke verdediging van Prayez, gecombineerd met een gat dat Mlinkova vond in het 'rood-witte' blok, maakten de stand op 17-19, 20-19.

Atkinson Olympiakos sprong uit het blok en nam gemakkelijk een voorsprong van 22-21, voordat twee opeenvolgende aanvalsfouten van Karkathes de stand op 25-21 brachten.

In de derde set stapte Kenya Karkades op en pakte vijf van de eerste zes punten van “Cloverleaf” (6-2), waardoor de voorsprong geleidelijk werd verkleind totdat Olympiakos vervolgens de situatie in evenwicht bracht en de wedstrijden voor het eerst in evenwicht bracht (11 -11). .

Vanaf dat moment gingen beide ploegen punt voor punt verder, terwijl de “roodwitten” met Milinkova de leiding namen in de set (16-15). Militsa Kombura kwam in het ritme van de wedstrijd met drie opeenvolgende punten (23-20) terwijl Cecha bleef vertragen, waardoor Olympiakos een 2-1 voorsprong kon nemen in de sets.

READ  Hamas-leider zegt ja tegen het voorstel van Biden

Met een stand van 24-21 sloeg Braeus' aanvoerder Gina Lambrussi de eerste “rood-witte” aas en maakte de set goed af (25-21).

Vanaf het begin in de vierde set veranderde de score. Zijn 4-2 Olympiaco Het werd 5-7 voor Panathinaikos, waarna een 3-0-run de stand op 8-7 bracht voor de gastheren.

De Karkades van de spelers van Lorenzo Micelli en twee ongedwongen fouten brachten de stand op 8-10, een klein verschil, waarna de ploeg naar +7 (13-20) ontsnapte en de set met 18-25 afsloot. En de “Groenen” brachten de titel naar een tiebreak.

Pakketjes: 24-26, 25-21, 25-21, 18-25, 9-15

*De punten van Olympiakos kwamen uit 2 azen, 59 aanvallen, 6 blokken en 34 fouten van de tegenstander, terwijl de punten van Panathinaikos kwamen uit 2 azen, 71 aanvallen, 12 blokken en 23 fouten van de tegenstander.

Olympiër (Lorenzo Micelli): Nizetich 8 (8/27 e.v., 65% sub. – 35% over), Carraro 3 (3/4 e.v.), Emmanuilidou, Koumboura 23 (22/63 e.v., 1 blok), Fariol 12 (7/14 ref., 5 delen), Mleinkova 16 (16/51 ref., 33% sub. – 9% uitstekend) / Artakianou (l, 100% sub. – 67% uitstekend), Sabati (l), Lambrousi 2 (1/ 5 ref., 1 aas), Vlahaki 2 (2/7 ref., 40% sub. – 10% spectaculair), Chitzigiani 1 (1 aas), Danis.

Panathinaikos (Draak Nesic): Hatziefstratiadou 7 (4/9 ref., 3 blokken), Karkases 29 (25/54 ref., 1 aas, 3 blokken, 45% sub. – 22% uitstekend), Atkinson 20 (18/49 ref., 2 blokken) , Crotus 11 (11/31 ev., 67% sub. – 50% uitstekend), Papafotiou 4 (2/7 ev., 2 delen), Samaton 14 (11/21 ev., 1 aas, 2 delen) / Belia (L, 51% sub. – 29% uitstekend), Metaxas, Fumaki.