Gouya's reactie op AEK: “Ze wisten niet dat ik legaal schaakkampioen was”

Alexis Gougias reageerde op het lek van AEK met zijn persoonlijke verklaring, “G. Karaiskakis” van hem.

De Alexis Kougias, vice-president en juridisch adviseur van PAE Olympiakos, Hij reageerde op het initiatief van AEK om hem te berispen nadat hij had gesproken over de derby in Karaiskakis, met een verklaring op zijn website. Meer specifiek stelt de geleerde rechter in zijn uitspraak:

“De context van PAE AEK maakte gisteren openbaar dat zij mijn verklaringen naar de officier van justitie zullen sturen.

Maximos' voormalige machtige man, Grigorios Dimitriadis, die werd afgezet na het afluisterschandaal, zou mij buiten de rechtbank op de hoogte stellen, anoniem en zonder dat iemand ter verantwoording werd geroepen.

Wat betreft de eerste onthulling: ze wisten niet dat ik kampioen was in juridisch schaken bij PAE AEK, en ik wil ze bedanken, want toen ik deze verklaringen aflegde, was mijn enige doel de tussenkomst van de advocaat.

Wat Dimitriadis betreft, ik kijk uit naar de uitspraak buiten de rechtbank en nog meer naar de ontmoeting met hem voor de burgerlijke en strafrechtbanken.

Vanwege de vertrouwelijkheid van de zaken die ik behandel, wil ik vandaag niet onthullen wie de crimineel is die 250 miljoen euro van het publiek heeft “opgegeten” en hem zelfs 's nachts heeft bezocht in het psychiatrisch ziekenhuis Koridalos, samen met 36 anderen. , en hoe een criminele organisatie, advocaten, ik reken hem niet mee, George Antonopoulos, een van de eerlijkste Griekse advocaten, zes maanden lang gevangen zette om de crimineel te redden, en zij het aandurfden om beklaagden op te stellen. Gearresteerd als gewone criminelen, werden een van de leidende Griekse criminologen, Alexandros Lykoresos, en mijn collega, Theodoros Panakopoulos, door de rechtbank vrijgesproken met een onherroepelijk testament voor de criminele organisatie van 36 advocaten die de crimineel helaas in een psychiatrisch ziekenhuis hadden bezocht. .

Ik zou Dimitriadis graag willen aanbevelen, omdat ik binnenkort vijftig jaar als advocaat zal volbrengen, en als hij mij noemt, reik dan tot zijn schaduw reikt.

ondergetekende

Alexios X. Koekjes”.

READ  Nieuwe hulpluchtdroppings in Gaza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *