Vorm is tijdelijk klasse is permanent

Livai Garcia is weer niet te stoppen en Themis Kaysaris analyseert de klasse van de AEK-aanvaller.

Stoiximan won de derby van Athene in de tweede ronde van de Super League niet. AEK en Panathinaikos speelden 2-2 gelijk en nu staat PAOK aan de leiding.

Dankzij twee doelpunten uit spelhervattingen wachtte Panathinaikos tot blessuretijd met de overwinning, maar Levia Garcia had een andere mening en zette de gewonnen strafschop correct om.

De onstuitbare Levi Garcia

Levi was opnieuw de volmaakte hoofdpersoon. De aanvaller van AEK scoorde twee “identieke” doelpunten toen hij achter de verdediging kwam en Brignoli aan de rechterkant van het gebied ontmoette, waarbij het tweede doelpunt vroeg in de periode werd afgekeurd vanwege een overtreding op Szymanski.

Acties met de bal en Levi's acties tegen Panathinaikos

De Union-aanvaller was niet te stoppen. Hij had 42 acties aan de bal, 9/14 conversies om aan te vallen en zeven acties met de bal in de grens van de tegenstander.

Toen AEK weer op het scorebord stond, bleef Levia Panathinaikos bedreigen: een kopbal in de 74e minuut, een schot in de 77e minuut en nog een schot in de blessuretijd waardoor Zega werd uitgerekt. Na een beoordeling op het veld door de scheidsrechter werd de strafschop toegekend en hij zette de strafschop nadrukkelijk om in 2-2 in de 96'.

Het staande vermogen van AEK

Gacinovic, Zuber en Amrabad bewogen zich in ondiep water, AEK had niet het beeld dat het dit jaar in de voorgaande derby's liet zien, maar er waren weer twee dingen: het onvermogen van de tegenstanders om Levia te spelen en het vermogen van Union om druk uit te oefenen op het oppositiegebied.

AEK sloot de wedstrijd af met 33 acties op het gebied van laden, twee keer zoveel als de 16 van Panathinaikos: zelfs op een slechte dag kun je zo aanwezig zijn in het gebied van de tegenstander, de fase vinden om gelijk te maken en een punt te pakken.

Permanente verbinding met internet

Het was Levia's 8e doelpunt in de Stoiximan Super League dit jaar.

Stoiximen is de topscorer na speeldag 18 van de Super League

Moran leidt nog steeds de scoringsrace, met Miridello vlak achter hem, maar niemand staat aan de rand van Levy, die slechts één doelpunt scoorde in de eerste ronde en nu met zeven doelpunten in vijf opeenvolgende wedstrijden de achterkant van het net heeft gevonden.

Bovendien scoort niemand zo vaak als Garcia.

Hoogfrequente spelers

Met acht doelpunten in slechts 595 minuten vindt de AEK-aanvaller elke 74 minuten het net, vóór Sporar, die zes doelpunten maakt in 482 minuten.

“Hij heeft geen doel”

Vaak wordt in het gesprek rond Levy gezegd: “Hij is een geweldige speler, een complete spits, maar hij heeft geen doelpunten, hij is geen doelpuntenmaker, hij mist veel doelpunten.” Spreek zonder fundament, want het einde van fasen is vorm: het komt en gaat.

Op sommige momenten gaat alles eruit, op andere momenten gaat alles erin. Dit geldt voor iedereen, van Salah en Cristiano tot Levi.

Garcia, nu hij comfortabel speelt, is dezelfde speler die hij verloor, met dezelfde kwaliteiten: hij draagt ​​bij aan het creëren van aanvallen, gaat naar partnerschappen, stapt van het veld, kan naar veel finales en acties. In de omgeving spelen met de rug en het gezicht.

De klasse is deze kwalificatie en de klasse is permanent. We mogen spelers nooit beoordelen op basis van vorm, score, d.w.z. komen en gaan, en timing.

READ  Maccabi Tel Aviv - Panathinaikos AKTOR: Gegevens voor Game 3 en de ontevredenheid van de Groenen uitgedrukt door Gianakopoulos