Real Madrid – Atletico Madrid 1-1: Een oud-speler verpest het titelfeest in 90'+3'! (video)

Atletico speelde in het Santiago Bernabeu 1-1 gelijk tegen Real dankzij een doelpunt van Marcos Llorente in de derde minuut van de blessuretijd. -0 Osasuna in Pamplona).

Real Madrid was helemaal klaar voor een titelfeest, maar een ex-voetballer had een ander idee! Dankzij het doelpunt van Marcos Llorente in de derde minuut van de blessuretijd kon Atletico 1-1 gelijkspelen in het Santiago Bernabeu, waardoor de leidende dames op +2 bleven van Girona, +8 van Barcelona en +10 van Rohiblancos.

Vinicius Jr liep tijdens de warming-up een nekblessure op en werd vervangen door Carlo Ancelotti, die startte zonder warming-up en prem diat, terwijl Dani Carvajal gedwongen werd als centrale verdediger te spelen omdat Antonio Rudiger niet herstelde van een blessure in de warming-up. tijd. Aurelian Soumeni was ook verantwoordelijk voor de straf.

Op enkele uitzonderingen na leverde Diego Simeone zijn beste prestatie, Jose Maria Jimenez en Teser Athfiliquita waren geblesseerd waardoor Renaldo, Lino, Navel Molina en Pablo Barrios op de bank achterbleven als onderdeel van de rotatie, met de eerste halve finale in gedachten voor de Beker met Athletic Bilbao (woensdag 07/02, 22:30).

Prem heeft de gerechtigheid uitgesproken

Ondanks belangrijke posities (dit jaar leerden ze ermee spelen), kwam de thuisploeg “woedend” en bevroor de gasten in de eerste minuten in hun frame, Atlético herstelt zich langzaam maar zeker.

Real had echter de bal en toonde een grote wil om het doelpunt te bereiken, dat het aan het einde van het eerste kwart scoorde. Aan de rand van het gebied probeert Prime aansluiting te vinden bij Lucas Batheth, de bal bereikt hem na een klauteren over Coke, draait rechts naar Jude Bellingham, maar gaat naar Prime, die koel buiten wordt gehouden en John verslaat. Oblak 1-0.

READ  Gaston Hernandez woensdag in Athene, aldus Argentinië

Het was het vierde competitiedoelpunt voor Prime, die door het raam kwam en scoorde wanneer hij begon, waaronder drie doelpunten om de score te openen.

De Rojiblancos, zeer defensief en passief, speelden hun rol om de titelstrijd aan te gaan, misten een geweldige kans met Stefan Savic na een hoekschop, echte ellende in de vaste fases, met twee korte spelers als stoppers (Carvajal en Nacho).

Atletico zocht de gelijkmaker vooral via hoekschoppen en spelhervattingen, terwijl Real vooral in de tegenaanval de roodwitte verdediging beschadigde, zonder (extra) resultaat in de eerste helft.

Llorente shockeert haar op 90'+3'!

Bij rust werd Rodrigo Riquelme vervangen door Novel Molina, die in de 48e minuut een kopbal van Savic binnenkopte uit een hoekschop van Antoine Griezmann, maar Saul werd door de VAR afgekeurd wegens buitenspel. Hij blokkeerde. Het gezichtsveld van doelman Andriy Lunn.

Real Atlético had er geen probleem mee de bal te geven en op zoek te gaan naar tegenaanvallen om de wedstrijd te “doden”, waarbij twee belangrijke kansen met Rodrigo en Prime werden gemist, de bezoekers vormden niet echt een bedreiging voor het doel van de tegenstander, ondanks Simeone's… carrousel van veranderingen.

Ancelotti bracht Joselu in de plaats van Prime om meer bal vast te houden en de tegenstanders lastig te vallen, terwijl Luka Modric de wedstrijd op het middenveld controleerde in de plaats van Rodrigo.

Door de miscontrole van Ferlon Mendy kon Angel Correa de bal verzamelen, het gebied inbreken en serveren op Griezmann, wiens achterhiel werd gered door Loon om Real op voorsprong te houden.

READ  Panhellenic 2024: trends in de grondbeginselen van de wetenschap

Het leek allemaal op een overwinning voor het semi-kampioenschap van de thuisploeg, maar in de derde minuut van de blessuretijd profiteerde Marcos Llorente van de passiviteit van Nacho-Carvajal om met een kopbal gelijk te maken voor Atletico en zo de titelzaak (?) te openen.

Real Madrid (Carlo Ancelotti): Lunin – Lucas Vathketh, Dani Carvajal, Nacho, Mendy – Valverde, Kroos, Kamavinga – Bellingham (88' Danny Thebayos) – Braim Diath (71' Joselu), Rodrigo (76' Modric).

Atletico Madrid (Diego Simeone): Oblak – Savic, Witzel, Hermoso – Llorente, De Paul (61' Barrios), Koke (68' Correa), Saul (61' Lino), Riquelme (46' Molina) – Morata (61' Depay), Griezmann.

De adem stokte voor Telta, Betis en Villarreal.

In de schaduw van Madrid “Clásico” haalde Tassos Duvicas' Delta diep adem in Eve's strijd. De Griekse aanvaller scoorde zijn tiende doelpunt van het seizoen in blessuretijd toen de ploeg van Rafa Benitez Osasuna (3-0) versloeg in Pamplona en zo drie punten voorsprong op de degradatiezone had.

Voordat Duvikas in de 62e minuut werd gewisseld, vonden Jörg Strand Larsson (24e minuut) en Luca de la Torre (25e minuut) het net, waardoor de wedstrijd feitelijk binnen twee minuten werd beslist.

Betis viel uit de top zes nadat hij in een 1-1 gelijkspel thuis (35' pen. Isco – 8' pen. Greenwood) tegen de hardnekkige Getafe werd gehouden, terwijl Villarreal's overwinning van vijf punten op Barcelona liet zien. Een zoete pauze nadat we er thuis niet in slaagden degradatiezone Cádiz te verslaan (0-0).