Panzeraikos 1-1: Peristeriades voorkomen nederlaag in finale

In een wedstrijd met weinig kansen speelden Atromidos en Panzeraikos op de derde dag van de play-offs van de Super League met 1-1 gelijk.

Na de derde wedstrijd van de play-offs voor de Super League voorkwam Atromidos een nederlaag thuis tegen Panzeraikos met een doelpunt in de laatste wedstrijd van de wedstrijd. Omdat beide teams elk een punt deelden, ontbrak het spel over het algemeen aan een goed ritme.

Kosta Alexic kwam in de 18e minuut op voorsprong en profiteerde van de fout van Amr Warta met een kopbal, waardoor de bal in het Atromidos-net terechtkwam en de stand op 0-1 kwam.

Over het algemeen hadden de gasten in de eerste helft het beste imago op het veld en wisten ze te scoren bij de grootste kansen die hun werden geboden.

Als gevolg hiervan voerde Atromidos-coach Sasha Ilic aan het begin van de tweede helft drie wijzigingen door om zijn ploeg aanvallender te houden.

In de 46e minuut raakte Romail na een prachtige inzet de lat van Panzeraikos en de gastheren toonden hun intenties met een prima avond.

Desondanks slaagde Panserraikos erin het momentum van het spel te “laten vallen” en Atromitos stond de dreiging niet toe.

Maar na zijn slechte prestatie bij 90+4 Aan het einde van de wedstrijd scoorden Adrian Hoven en Giorgos Sovares een hatter en speelden Atromidos op 1-1.

Met dit resultaat bereikten Peristeroriots, die op de eerste plaats staan ​​in de play-offs, 33 punten, terwijl de “leeuwen” aan hun kant 31 en verder verwijderd zijn van de volgers.

READ  Turkije: gouverneur van de centrale bank treedt af

Onverschrokken (Illich): Marchetsiani, Givrakidis, Tsagmakis, Tsavellas, Pomonis, Guen, Fridjansson (46' Valencia), Erlingmark (46' Gonzalez), Robey (62' Tsovaras), Verkos, Dirks (46' Vrakas).

Panzeraikos (Garcia): Hovan, Deligiannidis, Avlonitis, Bergström, Petaurakis, Ouedraogo, Moreira, Tomas (66' Gouleri), Warda (90+3' Maskanakis), Betancourt (66' Hatzistravos), Aleksic