Kylian Mbappé heeft zijn vertrek bij Paris Saint-Germain aangekondigd

Zonder De volgende fase van zijn carrière moet worden verduidelijkt (SS De wereld zegt dat hij het eens is met Real Madrid), Kylian Mbappé heeft aangekondigd dat dit seizoen zijn laatste zal zijn bij Paris Saint-Germain.

Laatste credits! Kylian Mbappe maakte vrijdag (10.05) bekend dat hij Paris Saint-Germain aan het einde van het seizoen zal verlaten, na 7 jaar van 6 Ligue 1-titels, 3 Coupe de France en 2 League Cup (Coupe de la). Ligue) en 3 Supercups.

Uren nadat hij door Paris Dortmund van het veld werd gestuurd, stond de 25-jarige aanvaller – in een bericht van vier minuten dat hij naar zijn Instagram-account uploadde – erop dat hij aanstaande zondag (12.05 uur) zijn laatste wedstrijd thuis zal spelen. De kampioenen behaalden op 25 mei de trofee en het uiteindelijke doelpunt tegen Lyon.

“Dit is mijn laatste jaar bij Paris Saint-Germain. Ik ga niet verlengen, over een paar weken beëindig ik mijn verblijf en speel ik zondag mijn laatste wedstrijd in het Parc des Princes (inclusief de competitiewedstrijd tegen Toulouse) ”, kondigde Kylian Mbappé aan. Het volgende “station” in zijn carrière. Over Real Madrid gesproken.

Kylian Mbappé is de topscorer in de geschiedenis van de club met 255 doelpunten in 306 wedstrijden in alle competities tijdens zijn zevenjarige verblijf in Parijs.

Mbappé’s bericht:

“Hallo allemaal, ik ben Gillian. Ik moet met je praten. Ik zeg altijd dat ik met je zal praten als de tijd daar is, dus ik wil aankondigen dat dit mijn laatste jaar in Parijs is. Ik ga niet updaten, over een paar weken is het avontuur voorbij. Zondag speel ik mijn laatste wedstrijd in Parc des Princes.

READ  Europese verkiezingen 2024: Dit zijn de 28 beste ND MEP-kandidaten

Er zijn veel emoties. Door de jaren heen heb ik het geluk en de grote eer gehad om deel uit te maken van de grootste club van Frankrijk, de grootste club ter wereld, waardoor ik hierheen kon komen en mijn eerste ervaring kon opdoen bij een club met veel druk. , en natuurlijk om te groeien als speler naast enkele van de beste in de geschiedenis, enkele van de beste kampioenen. Om veel mensen te ontmoeten, om te groeien als persoon, met alle glorie en fouten die ik heb gemaakt.

Allereerst wil ik mijn teamgenoten bedanken, alle teamgenoten die bij mij zijn geweest. Alle coaches: Unai Emery, Thomas Tuchel, Mauricio Pochettino, Christophe Caltier en Luis Enrique, sportdirecteuren Leonardo en Luis Campos hebben mij altijd gesteund. Alle leden van de club, de onzichtbare mensen, degenen die in de schaduw staan, of het nu de fysio’s of verzorgers zijn, het prestatieteam, het personeel, de mensen in de trainingsfaciliteiten, iedereen. Al deze geweldige mensen hebben alles gegeven voor de club en verdienen deze erkenning.

Ongeacht wat er buiten het veld gebeurt, uit de berichten rond de club blijkt dat er mensen zijn die van hem houden en hem willen beschermen en hem willen laten schitteren. Belangrijk. Ik weet dat de club bij al deze mensen in goede handen is.

Het is moeilijk, het is moeilijk. Ik had nooit gedacht dat dit moment zou komen om dit aan te kondigen. Ik zou mijn land, Frankrijk, Ligue 1, een competitie die ik altijd heb gekend, verlaten, maar na zeven jaar denk ik dat ik een nieuwe uitdaging nodig heb.

READ  Koning Charles: Toen hij erachter kwam dat hij kanker had, was het lot een spel voor Camilla

Het is zwaar en er zijn zeker een paar mensen die ik vooral wil bedanken. Dit zijn de fans. Ik weet dat ik geen erg demonstratieve voetballer ben. Ik heb zeven jaar lang nooit gereageerd op de liefde die jullie mij allemaal gaven, maar ik heb nooit willen stelen, ik heb altijd efficiënt willen zijn.

Parijs is een club die niemand onverschillig laat. We kunnen van haar houden of haar haten. Ik heb ervoor gekozen om er van te houden, zeven jaar lang, met de ups en downs natuurlijk, maar ik heb er geen moment spijt van dat ik bij deze geweldige club heb getekend.

Het is een club die ik de rest van mijn leven zal herinneren. Ik zal de rest van mijn leven aan iedereen vertellen dat ik de kans heb gekregen om hier te spelen, ook al ben ik geen speler meer. Ik zal elke wedstrijd kijken omdat het een club is waar ik altijd gepassioneerd over ben. Volg hun berichten op de voet.

Ik was het met mijn sterke en zwakke punten, maar ik heb in die zeven jaar mijn best gedaan.

Allereerst wil ik je bedanken, want zonder jou had ik niet de helft van de emoties kunnen ervaren die ik heb. Alleen al daarvoor ben ik dankbaar voor het leven. Dank aan jullie allemaal. Hopelijk kunnen we het seizoen afsluiten met de laatste trofee. We hadden een leuke tijd toen we vertrokken en ik geloof dat je voor altijd in mijn hart zult zijn.

READ  Het geld dat hij heeft verdiend door zich te kwalificeren voor de Conference League en zijn totaal dit jaar

Dit is Parijs. Afscheid”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *