Ik keek ze glimlachend aan en vertelde hem over de reacties die hij kreeg op het incident met Dallara

Zijn opmerking is gemaakt Natalia Germano over de reacties die het uitlokte Voor wat hij zei over het incident tussen Giorgos Dalaras en journalisten.

Met name rechtvaardigde de presentator de zanger voor zijn woede jegens de media, terwijl zijn programma een van de programma's was die de camera stuurde om een ​​verklaring af te dwingen. Dit werd door sommige presentatoren en mensen uit de televisie-industrie als hypocriet beschouwd en werd in de dagen na het incident uitgebreid besproken.

Op zaterdag 3 februari werd Natalia Germano in het zonnetje gezet met de show “Calitera di Ginetai”. Concreet zei hij:Ik keek ernaar met een glimlach, en na jaren bij Corbett leerde ik ernaar te kijken met een zachte toon en een bescheiden glimlach. Ik kan niets anders doen. Ik wil er niet te veel over vertellen, omdat ik van de menagerieschool ben – als ik dat woord mag gebruiken – en Eleni altijd de houding aannam dat ik geen antwoord zou geven. Ik vind het juister.”


Glomex-speler (eexbs1jkdkewvzn, v-cyvg290zbiip)

De presentator voegde eraan toe: “Ik zag collega's zeggen dat Natalia zaterdag zal reageren. Natalia reageert zaterdag en zondag niet. Ik waardeer alle meningen van collega’s, journalisten en redacteuren en luister er respectvol naar. Ik filter, maar ik ben alleen verantwoordelijk voor degenen die mij al die jaren hebben bekeken en bekritiseerd en de zender die mij betaalt, wil ik niet geloven”.


Glomex-speler (eexbs1jkdkewvzn, v-cyvg3vmcza2x)

Ten slotte zei hij:Omdat ik enkele vingers zag opsteken: “Je wilt niet hypocriet zijn, verander ook je show”, is de show al anders. Het was altijd een andere show. Ik heb het gevoel dat mijn partners, Spyros Raphael Geramitas, en ik weer een show doen die niet veel veranderingen vereist. Ze is toch anders. Ik rond het hier af, we zijn druk met mij geweest. Ik ben het niet, het is Giorgos Talaras.

Nieuws vandaag:

READ  Wat EL.AS onderzoekt: de maffia-moord op Zialia en de executie van Albanos in Paleo Faleiro.

Videodocument vanaf het moment van de explosie voor het Ministerie van Arbeid

Ze arresteerden een 23-jarige man in Thessaloniki die probeerde een minderjarige te ontmoeten – de moeder van de 15-jarige gaf hem aan.

Landelijke rally onderweg in Thessaloniki – Boeren arriveren met de bus vanuit Thessalië (VIDEO)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *