'Ik ben PAOK, ik hoor bij PAOK'

PAOKRazvan Lucescu
KONSTANTOPOULOS VASILIS/INTIME SPORT

De PAOK-coach vermeldde zijn contract in zijn verklaringen in Roemenië en het gesprek dat hij had met Ivan Savitis.

In verklaringen in zijn thuisland sprak Razvan Lucescu over de verlenging van zijn samenwerking met PAOK en de discussie die hij met Kerstmis voerde over zijn contract met Ivan Savvidis.

De coach van Tikefalos sprak over het plan dat hem werd gepresenteerd door de zwart-witte sterke man van de PAE en benadrukte dat het geen kwestie van grote onderhandelingen was.

“Ik denk niet dat mijn contract een kwestie is waar we ons op dit moment op moeten concentreren. Ik zal niet voor je verbergen dat we deze discussie zelfs in de zomer hebben gehad. Ik heb altijd gezegd dat ik PAOK ben en dat ik tot PAOK behoor.” We schreven geschiedenis en beleefden unieke, prachtige momenten, maar ook veel frustratie. Ik denk niet dat het altijd gaat om veel nadenken of onderhandelen.

Ik heb altijd gezegd dat als de tijd daar is, het geen echt gesprek meer zal zijn. Het gebeurde op eerste kerstdag. Ik sprak met de baas en hij zei dat hij wilde dat we samen verder gingen.

Toen zei ik hem dat we het aan onze vertegenwoordigers moesten overlaten en dat we allebei zouden zien wat we met het nieuwe contract moesten doen, want we bevinden ons in een interessante tijd voor de club en onze fans. zei Razvan Lucescu.

READ  Verlaag de elektriciteitsrekening met een druppelaar - Newsbomb - Nieuws


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *