Cagliari 4-1: Ceremoniële kwalificatie voor de kwartfinales van Coppa Italia met Jovic

Italië

Luka Jovic viert feest tijdens de wedstrijd van Milaan tegen Frosinone
© 2023 Luca Bruno / AP Afbeeldingen

Luka Jovic scoorde tweemaal toen Milan zich kwalificeerde tegen Cagliari van Pantelis Hatzidiago in de Coppa Italia.

Milan kwalificeerde zich hierdoor op unieke wijze Fase 16 van Italiaanse bekerNa met haar te hebben gewonnen 4-1 op haar Cagliari Bij de “Giuseppe Meazza” zal hij het in de volgende ronde opnemen tegen de winnaar van Atalanta – Sassuolo.

De “Rossoneri” line-up zoals de Sardiniërs met veel veranderingen. Als gevolg hiervan heeft Luka Jovic verschillende keren gevochten Panteli Hatzidiakos die in de basissamenstelling van hun teams zaten en de winnaar was de Serviër.

In de 29e minuut scoorde Jovic van dichtbij na een inschattingsfout van de Griekse stop. In de 42' ging Theo Hernandez naar de oppositie, Jovic projecteerde de 2-0, en in de 50' scoorde de 19-jarige Sacha Trere zijn eerste doelpunt voor de “Rossoneri”. De wedstrijd was beslist, Stefano Pioli gooide enkele starters in de wedstrijd, net als Claudio Ranieri, van wie er twee de laatste doelpunten scoorden. Eerst reduceerde Paulo Azzi voor de bezoekers en Rafael Leo zorgde in blessuretijd voor de eindstand.

Uitslag 16e ronde

• Lazio – Genua 1-0 (5' per vierkante inch)
  • Fiorentina-Birma 4-1 pen., 2-2 para., 2-2 enz. (83' Enzola, 89' Pena. Sodle / 21' Bernabe, 23' Boni)
  • Napoli-Frosinone 0-4 (65' Barnetsia, 70' Gaso, 90+1' Pena. Cedira, 90+5' Harui)
  • Inter-Bologna 1-2 p., 0-0 enz. (92' Augusto / 112' Beukema, 116' Endoi)
  • Milaan – Cagliari 4-1 (29', 42' Jović, 50' Trey, 90+1' Leo / 87' Assi)
  • 03/01 19:00 uur Atalanta-Sassuolo
  • 03/01 22:00 uur Roma – Cremonese
  • 04/01 22:00 uur Juventus-Salernitana
READ  Omverwerpen: dit is de bevinding die de zaak van Stavrula Koukolia definitief sluit