Waris – Brand in Koropio: Barbaarse aanval op journalist tijdens live-uitzending

Bekijk de video van het moment van de aanval – “Terwijl ik de vernietiging aan het documenteren was, vielen drie mannen mij van achteren aan”, vertelt journalist Phrixos Dracontidis aan Life.

Miltos Secoras

Waris – Brand in Koropio: Barbaarse aanval op journalist tijdens live-uitzending

Journalist Phrixos Dragontides werd zonder enige aanleiding aangevallen terwijl hij voor het vuur bij Varis-Koropio stond.

Het incident van de aanval werd uitgezonden door televisiekanalen, terwijl de voortgang van de brand werd gerapporteerd. Zoals te zien is in de video heeft de journalist van “Protou thematos” beelden opgenomen van de verwoesting in het bedrijf met pleziervaartuigen door de brandende vlammen. Toen vielen plotseling 3 mensen hem aan en duwden hem neer. De journalist zweeg en vervolgde de aflevering niet.

“Terwijl ik foto’s maakte van de rampen, vielen drie mannen, arbeiders, mij zonder enige aanleiding aan. Ze sloegen me op de rug en gooiden me neer. Toen ik mijn toestand vertelde, beledigden ze me. Ze wilden het werk van de brandweer niet voortzetten , waardoor ik kalm bleef. Zoals je op de televisiebeelden kunt zien, verliet ik het toneel.’

Bekijk de aanval na 02:00 uur

READ  Kassalakis ging naar Palestina om Syriza intern tot bedaren te brengen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *