Slokas: “Bedankt Angelopoulos en Bartzokas voor de complimenten”

Panathinaikos won de Basket League-titel en keerde terug naar de top van de Griekse competitie.

Kostas Slokas lanceerde een directe aanval op Olympiakos en Giorgos Bartzokas tijdens de standaardpersconferentie na het winnen van de titel, waarbij hij sprak over arrogantie, gebrek aan respect en minachting.

“Ik wil u uit de grond van mijn hart bedanken voor de arrogantie, het gebrek aan respect en het gebrek aan respect dat de heren mij hebben getoond. Angelopoulos en dhr. Bartzokas”, zei hij.

Kostas Slokas lichtte tijdens de persconferentie toe:

“Ik heb hem gevraagd de persconferentie bij te wonen. Ik ben het hele jaar verwend. Ik hou niet van praten buiten het veld, maar zoals je vandaag zag hou ik niet van praten op het veld, er werden zware woorden gezegd. Ik wil u uit de grond van mijn hart bedanken voor de arrogantie, het gebrek aan respect en het gebrek aan respect dat de heren mij hebben getoond. Angelopoulos en dhr. Bartsokas. Ze openden een deur voor mij en ik kwam in een groep terecht waar iedereen in mij geloofde. Ze steunden me in moeilijke tijden en ik was erg emotioneel omdat ik dit jaar momenten beleefde waar ik nooit van had gedroomd. Mensen hebben mij vanaf het eerste moment omarmd, wat voor mij een enorme rechtvaardiging is. Ik heb het hele jaar heel moeilijk gedaan en ik heb geprobeerd niet te reageren.

Het voorstel van Panathinaikos bestaat al tien jaar. Uit respect voor Olympiakos heb ik niet naar hem geluisterd. Dat deed ik en ik voel me volledig gerechtvaardigd en ik dank God dat hij mij daartoe heeft verlicht. De momenten die ik heb meegemaakt zullen voor altijd in mij gegrift staan. Dank aan de leider, coach en mensen. Het is historisch gezien een heel magisch jaar geweest.

READ  Survivor 2024 Spoiler 3/28: Dit team wint de prijs voor communicatie

Een dikke dankjewel aan de hele organisatie.”
Op de vraag of dit het beste seizoen uit zijn carrière was en of hij werd beïnvloed door de hele sfeer, antwoordde hij: “Dit jaar is voor mij een van de meest succesvolle, zo niet het meest succesvolle geweest. De manier waarop het kampioenschap tot stand is gekomen en zelfs de Euroleague brengt het naar de top.

Coach, je hebt gezien wat hij deed. Hij is net als ik ambitieus en gemotiveerd. Het talent van de spelers was er en iedereen gaf zijn ziel. Ik koos ervoor om de hele tijd niets te zeggen en kreeg veel fouten en hoorde zelfs over mijn opvoeding. Ik koos ervoor om niet te spreken, ik sprak op het veld. Ik ben trots op het historische seizoen en de ontspannende tijd. Ik heb er geen last van, ik luister niet naar kritiek of naar wat iedereen zegt. Ik geef om de mening van de coach, sommige mensen en mijn familie. Ik werk met mijn hoofd naar beneden. Ik begon niet goed, alles was nieuw, maar we eindigden goed.

Over Ataman zei hij: “De coach heeft dit eerder gedaan met Efes. Hij heeft er vertrouwen in. Hij zei vanaf het begin van het seizoen: koop kaartjes voor de Finale 4, niemand geloofde in hem. Maar hij koos de beste stukken, de juiste spelers. Maandagochtend 0 -2: ‘Vrijdagavond worden we kampioen.’ Hij vertelde het ons, en je kunt zien dat het hem gelukt is.’

“Het was zijn lot om naar Panathinaikos te komen”, zei hij: “Ik geloof in het lot en het lot. Ik werk dagelijks en met nederigheid. Ik geloof in werk, dat kun je dagelijks creëren, als team en individueel. De coach heeft mijn beste basketbal naar boven gebracht. Ik ben een zelfverzekerde speler, maar de kleine steen die De coach die mij gaf, bracht het beste in mij naar boven. Ik geloof me, om 30 punten te scoren in een finale met Olympiakos of om 25 punten te scoren in een Euroleague-finale… Maar als niet alle spelers er waren geweest, zou het resultaat niet zijn gekomen Het Panathinaik-publiek verdiende wat we bereikt hebben.”

READ  AEK: Aankondiging van het aanbod en afscheid van Bons!

Gevraagd naar de manier waarop voormalige teamgenoten hem behandelden, antwoordde hij: “Ik ben bezorgd en verdrietig, vooral voor de spelers die samen in het nationale team zitten. Ik heb mijn teamgenoten in het nationale team, vooral de Grieken, niet moreel aangevallen. Ik heb niet met Kanan geconcurreerd. Eerder waren er berichten van andere spelers.” .. Ik wil geen namen noemen. Ik heb veel berichten op mijn telefoon.. Ik ben een gemakkelijk doelwit voor Olympiakos.

Ik daag niemand uit, ik ben schoon, ik daag niet uit op het veld, maar als iemand mij uitdaagt, reageer ik. Voor mij is de nationale ploeg niet alleen een doel of een liefde. Vanaf mijn elfde werd ik met plezier opgenomen in het nationale team. Je begrijpt wat een nationaal team is. Wat er in de finale gebeurde was triest. Mijn teleurstelling is groot. Excuses interesseren mij niet. Wie ik ben, ik ben puur. Het maakt mij niet uit wie iets kiest. Je weet hoe ik werk zonder te praten.”

En hij sloot: “Ik zou graag een historisch jaar willen opdragen aan Panathinaikos-soldaat Paris Termanis. Dit zijn zeer moeilijke tijden voor ons allemaal. Onze belofte is dat we zijn vrouw en hun pasgeboren kind zullen steunen. Ook wil ik het kampioenschap opdragen aan mijn zoon die 4-5 dagen geleden is geboren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *