“Kick” voor Willem Dafoe’s Passion en Giannis Niaros – “Oh, You Mal@@@”

Acteur Willem Dafoe beleefde een onvergetelijke ervaring toen hij gisteren (26.06.2024) naar Griekenland ging voor de jaarlijkse Iris Awards.

Oscar-winnende acteur Willem Dafoe beleefde een lieve en emotionele avond tijdens zijn reis naar Griekenland, waarbij hij niet alleen hartelijk lachte met Iris Awards-presentator Yannis Niaros, maar ook het beeldje voor Beste Acteur ophaalde. Voor de film “Inside” van Vassilis Katsoupis.

“Bedankt. Het is een verrassing en ik geef toe dat ik opgewonden ben. Ik hoop dat ik kan praten. Ik ben geen Griek, maar ik heb het voorrecht gehad om met geweldige Griekse regisseurs te mogen samenwerken.

Het is een geweldige film. Ik wil vooral de directeur Vassilis Katzoubis bedanken”, zei Willem Dafoe vanaf het podium van de Onassis Foundation.

Terwijl de hoofdrolspeler met de prijs in de hand het podium afliep, vroeg avondpresentator Yiannis Niarros, zichtbaar opgewonden, Dafoe om zijn handtekening. Barstend van het lachen probeerde hij zelf zijn “gekke fan” te “ontwijken”, door zijn been op te heffen en in de lucht te trappen.

De scène ontlokte veel gelach bij het publiek, maar na het omhelzen van de felbegeerde handtekening riep Yiannis Niarros vrolijk uit: “Oh, jij ma@@@!”, in een poging te begrijpen wat er zojuist was gebeurd.

READ  Tedoglou: "Ik heb twee keer 8,65 meter gelopen, verdomme, dat doen ze niet" (vid)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *