‘Het is mijn bedoeling om te blijven’

Real MadridEUROLEAGUE 2023-2024 / – ( / EUROKINISSI)
Antonis Nikolopoulos / Urokinese

Mario Hessonia (29 jaar, 2,03 m) heeft een einde gemaakt aan de geruchten en heeft via zijn Twitter-account aangekondigd dat hij bij Real Madrid blijft, wat volgens hem vanaf het begin zijn doel is geweest.

De streak van Mario Hessonia (29 jaar, 2,03 m) kwam ten einde. De Kroatische aanvaller maakte zelf een einde aan alle geruchten en kondigde via zijn Twitter-account aan dat hij bij Real blijft.Voor een lange tijd‘ zei hij beleefd.

In het bijzonder kondigde Hessonia zijn verblijf in Madrid aan met drie verschillende tweets:

Zoals jullie allemaal weten, ben ik na mijn laatste wedstrijd free agent geworden en ben ik vrij om te beslissen waar ik de komende jaren basketbal ga spelen. Ik ben het met niemand oneens, en zoals ik al zei, je hoort altijd van mij!

Hij geloofde echt in mij terwijl velen dat niet deden. Hij was vanaf de eerste dag dat ik aankwam geïnteresseerd in mij en mijn familie en zorgde ervoor dat ik me thuis voelde. Ik ben blij om aan te kondigen dat het mijn enige bedoeling is om voor een lange tijd in mijn huis te blijven en mijn reis voort te zetten!

Er wordt aan herinnerd dat Hessonia voorwaarden had afgesproken met Barcelona, ​​maar zij kwamen terug na berichten van de Kroaat dat hij jarenlang bij Real wilde blijven. Als gevolg hiervan spraken de eerste berichten over een contract van vijf jaar met een jaarsalaris van 2,5 miljoen euro, en de internationale aanvaller keek ook naar de NBA voordat hij uiteindelijk instemde met Real.

READ  Zwaar weer in Veria: bomen ontworteld en de helft van de stad zonder elektriciteit


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *