AEK: Aankondiging van het aanbod en afscheid van Bons!

AEK heeft het vertrek van Ezequiel Ponce geformaliseerd, die zal opvolgen met een transfer naar de Houston Dynamo, terwijl de Argentijnse aanvaller “afscheid” neemt van Union.

Officieel verleden tijd AEK Vanaf vandaag (17/6) o Ezechiël Ponce, wanneer kom er bij Hij kondigde aan dat hij zou overstappen naar Houston-dynamo van MLS.

Het “geel-zwarte” contract ligt sinds de voorgaande dagen op slot en is nu officieel, terwijl de club ongeveer 8,5 tot 9 miljoen euro zal ontvangen (het volledige bedrag zal vast en “onbreekbaar” zijn, inclusief bonussen). “PAE AEK kondigt een overeenkomst aan met Houston Dynamo FC van de MLS voor het aanbod van voetballer Ezequiel Ponce. Wij danken je, Eki, voor je bijdrage aan ons team en wensen je veel succes bij het vervolg van je carrière”, aldus de club. groet.

Sterker nog, hij nam afscheid van het team met een ontroerend ‘bericht’ via sociale media. “Nu is het tijd om afscheid te nemen. Ik kan alleen maar bedanken dat je me weer hebt verwelkomd, tegen mijn familie die ons altijd goed heeft behandeld, ik ben sprakeloos, ik zal altijd een van jullie zijn. Tegen mijn teamgenoten, coach en staf, ik Ik heb veel van je geleerd. Ik wens iedereen het allerbeste.

READ  Karmo reist naar Griekenland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *